User Avatar
Uncategorized

Brow Henna ONLINE Course

10000 weeks
All levels
1 lesson
0 quizzes
63 students

Brow Henna ONLINE Course – Σεμινάριο ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ φρυδιών με Henna

Τιμή σεμιναρίου: Από 150€ στα 90€

Μάθετε τα πάντα για την νέα τεχνική Brow Henna με το Online σεμινάριο, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι σας. Παρακολουθήστε το σεμινάριο όσες φορές επιθυμείτε. Παρέχεται συμβουλευτική υποστήριξη μετά το πέρας του σεμιναρίου και δικαίωμα πρακτικής στην σχολή, σε μοντέλο, εφόσον νιώθετε την ανάγκη για εξάσκηση υπό την δική μας καθοδήγηση, σε ειδική τιμή!

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβετε Βεβαίωση Εξειδίκευσης στην τεχνική του Brow Henna από το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΔΒΜ1 BROWAY EXPERTISING COURSES.

Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χρειαστεί να μας στείλετε 3 φωτογραφίες στο πριν και το μετά, εντός 1 μήνα μετά το πέρας της εκπαίδευσης έτσι ώστε να επιβεβαιώσουμε την επιτυχή κατάρτιση σας.

ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ Brow Henna:

Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το Brow Henna και την περιποίηση φρυδιών στη σελίδα bdot.gr με Έκπτωση -10% χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό που θα σας αποσταλεί στο email.

Οδηγίες συμμετοχής:

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο με ηλεκτρονική αγορά, παρακαλώ πατήστε το κουμπί στο τέλος της σελίδας που γράφει αγορά, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες. 

 

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο:  

Θεωρητικό επίπεδο :

✔️Τι είναι η τεχνική του ημιμόνιμου χρωματισμού και ποια είναι η διάρκεια του!
✔️Κανόνες υγιεινής.
✔️Γιατί να επιλέξετε χρωματισμό με henna?
✔️ Είναι η henna αλλεργιογόνος ουσία, αλλεργικό τεστ.
✔️Τι αποχρώσεις υπάρχουν στην henna? Αντιστοιχία χρωμάτων!
✔️Τι πρέπει να αναγνωρίσω στο δέρμα πριν την εφαρμογή της henna – διάρκεια αυτής σε σχέση με το δερματικό τύπο.
✔️Σωστή προετοιμασία δέρματος πριν την εφαρμογή της henna.
✔️Αντενδείξεις.
✔️Τι προϊόντα θα χρειαστείτε, εξοπλισμός.
✔️Προετοιμασία μίγματος.
✔️Φροντίδα στο σπίτι.

Πρακτικό επίπεδο :

✔️ Παρουσίαση της τεχνικής σε 3 μοντέλα διαφορετικού χρωματικού τύπου.

* Διατηρούμε το δικαίωμα απόδοσης του πιστοποιητικού μέχρι την επιβεβαίωση της ικανότητας σας.
** Μετά τη πληρωμή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

Ηλεκτρονική αγορά

User Avatar

Λέγομαι Θώμη Ζίγκα, είμαι απόφοιτος ΑΕΙ, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και αισθητικός, με πολυετή εμπειρία τόσο στις υπηρεσίες φρυδιών και μακιγιάζ, όσο και στην εκπαίδευση.

Έχοντας αγάπη, μεράκι και σεβασμό σε αυτό που κάνω, αποφάσισα να δημιουργήσω μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που απευθύνονται σε συνάδελφους επαγγελματίες, αλλά και όλους όσους θέλουν να ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας και τεχνικές, εκπαιδεύοντας και εξειδικεύοντας σας σε όλες αυτές τις υπηρεσίες που τα τελευταία χρόνια είναι στην κορυφή των προτιμήσεων όλων των γυναικών.

Ως ιδιοκτήτρια και εργαζόμενη του πρωτου καταστήματος στην Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα, με αποκλειστική εξειδικευση σε τεχνικές φρυδιών, του "Ophrys the brow experts" που βρίσκεται στην πρώτη θέση και με τις θετικότερες κριτικές πελατών, στην "Google my business" εγγυώμαι μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ομορφιάς.

Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνάδελφοι και εκπαιδευομένοι στα προγράμματα της BROWAY EXPERTISING COURSES, όλα αυτά τα χρόνια, μας ώθησε να απαντήσουμε στα νέα δεδομένα που ορίζονται από τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας με την δημιουργία διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία, υποκαθιστούν επιτυχώς, αυτό το διάστημα, την δια ζώσης εκπαίδευση.

Όντας πάντα στην πρώτη γραμμή και με μοναδικό γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σας τα παρέχουμε, βοηθώντας σας να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας, αυτό το διάστημα που πρέπει όλοι μας να δείξουμε ατομική υπευθυνότητα για το καλό όλων.


Με εκτίμηση
Θώμη Ζίγκα
Main Content